‘De deal is rond: 2 iconen van Club Brugge gaan samen aan de slag bij Belgische eersteklasser’

Gert Verheyen (analist)

25 april 2018 07:30 - Wat al een tijdje in de lucht hing, zou nu effectief beklonken zijn: Gert Verheyen gaat voor het eerst als hoofdtrainer in de Jupiler Pro League aan de slag. Samen met Franky Van der Elst moet hij voor een nieuw elan zorgen bij KV Oostende. 

Met Hugo Broos als nieuwe sportief manager wordt er schoon schip gemaakt bij de Kustboys. Heel wat dure vogels op de loonlijst mogen beschikken en ook Adnan Čustović zal moeten opkrassen. Gert Verheyen – tegenwoordig nog trainer van de Belgische U19 – zal straks de fakkel overnemen bij KVO. Franky Van der Elst wordt dan weer hulptrainer in de Versluys Arena.

Volgens Het Laatste Nieuws zullen de twee iconen van Club Brugge woensdag en anders ten laatste donderdag officieel worden voorgesteld bij KV Oostende. Eind juni beginnen Verheyen en Van der Elst samen aan de voorbereiding op voetbalseizoen 2018-2019. Het is voorlopig nog niet duidelijk of Verheyen zijn analistenwerk ‘on hold’ zet of blijft voortdoen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.