‘De kassa rinkelt op Jan Breydel: Club Brugge vangt 15 miljoen euro voor smaakmaker’

Limbombe en Diaby (Club Brugge - Standard)

25 april 2018 06:30 - Club Brugge is aan een uitstekend seizoen bezig en is dé absolute topfavoriet om straks de landstitel binnen te halen. De keerzijde van de medaille is echter dat heel wat buitenlandse clubs geïnteresseerd zijn in onze uitblinkers. Zo wordt er nu al serieus aan de mouw getrokken van Anthony Limbombe.

Onze 23-jarige linkerflank ontbolsterde dit seizoen helemaal en pakte uit met 6 goals en 6 assists in 27 wedstrijden. Volgens Het Laatste Nieuws is een zomerse transfer slechts een kwestie van tijd. “Voor de vleugelspits is een vertrek al een uitgemaakte zaak, alleen is het straks nog kiezen uit de vele geïnteresseerde ploegen”, stelt de krant.

Limbombe kan straks José Izquierdo achterna richting de Premier League, want zowel Huddersfield als Southampton zijn concreet. Vanuit Frankrijk melden ook Olympique Lyon en Nice zich voor onze smaakmaker. De flankaanvaller en zijn entourage geven echter de voorkeur aan de Bundesliga, waar verschillende subtoppers staan te popelen om de Bruggeling binnen te halen.

Vincent Mannaert & co zijn niet van plan om hun speler die hogerop wil tegen te houden, maar het Brugse bestuur heeft wel twee voorwaarden. Zo wordt er pas onderhandeld ná het seizoen en is een minimumbedrag van 12 miljoen euro een must. Gezien de interesse is een transferprijs van 15 miljoen euro realistisch en mits een selectie voor het WK in Rusland zit er mogelijk zelfs nog meer in.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.