‘Deze 2 huurlingen van Club Brugge kunnen terugkeer naar Jan Breydel op hun buik schrijven’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

12 april 2018 16:45 - Club Brugge hoopt straks zijn vijftiende landstitel te pakken, waardoor het rechtstreeks geplaatst zou zijn voor de Champions League groepsfase in seizoen 2018-2019. Komende zomer wordt er dan ook heel wat transferactiviteit verwacht op Jan Breydel. Enerzijds mikken Vincent Mannaert & co op enkele gerichte versterkingen, anderzijds zullen er jongens teleurgesteld moeten worden. 

Club Brugge heeft momenteel heel wat spelers gesteld bij andere ploegen, maar voor velen van hen behoort een terugkeer naar Jan Breydel niet tot de mogelijkheden. Volgens La Dernière Heure heeft Blauw-Zwart alvast beslist dat Jens Teunckens en Niels Verburgh geen toekomst meer hebben op Olympia.

Teunckens is op uitleenbasis bij Antwerp actief, maar kreeg op de Bosuil nog geen kans. Al is het niet ondenkbaar dat László Bölöni de 20-jarige doelman straks eens laat opdraven in Play-Off 2. Verburgh werd door Sven Vermant naar Waasland-Beveren gehaald, maar de verdediger / middenvelder mocht nog maar 74 competitieminuten meespelen op de Freethiel. Het is voorlopig onduidelijk of Antwerp en Waasland-Beveren interesse hebben om de Brugse huurlingen definitief over te nemen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.