Diaby reageert met scherpe tweet op afgekeurde doelpunt

Abdoulay Diaby interview

15 april 2018 21:17 - Club Brugge ging zondagavond met het kleinste verschil onderuit tegen Anderlecht, waardoor er voor de vierde wedstrijd op rij geen Brugse spits de weg naar doel vond. Nochtans had Abdoulay Diaby wel degelijk de 1-1 gemaakt, maar zijn treffer werd afgekeurd door de videoref.

Na afloop was onze Malinees niet te spreken over de beslissing van de VAR. “Waarom nu weer die videoref? Ik vind dit echt frustrerend. De scheidsrechter had niet gefloten. Die VAR grijpt maar in wanneer hij zin heeft. Het is frustrerend, ik wil zelfs niet over die fase praten”, klinkt het vol ergernis tegenover VOOFoot.

Al was Diaby ook gefrustreerd over de wedstrijd op zich. “Het is jammer. We hadden meer in hun rug moeten spelen, daar lag veel ruimte. Het ging helaas te traag bij ons. Ik hoop dat we in onze volgende matchen een beetje meer verticaal spelen. Elke keer we zo speelden hebben we voor gevaar gezorgd. We hadden op zijn minst een punt willen pakken. We verliezen, maar we weten dat we thuis sterk zullen zijn.” Even later was de woede nog altijd niet bekoeld bij de 26-jarige aanvaller. “Ik kan het niet geloven”, tweet Diaby met een video van zijn doelpunt erbij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een Ă©chte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.