Engels werd onlangs gelinkt aan Anderlecht, maar verdediger toont andermaal zijn liefde voor Club

Bjorn Engels juicht

22 april 2018 08:17 - Björn Engels verruilde vorige zomer Club Brugge voor Olympiakos, maar een groot succes werd die transfer niet. De verdediger zou zelfs alweer mogen vertrekken bij de Griekse topclub. De voorbije weken werd hij aan Anderlecht gelinkt.

RSCA ontkende echter al de interesse en Engels zelf lijkt ook niet meteen geïnteresseerd. De liefde voor Club blijkt immers nog groot wanneer hij over de titel van twee jaar geleden praat. “Overal schreeuwende fans, rook, Bengaals vuur. Fantastisch om mee te maken. Natuurlijk omdat we het daarna ook op het veld konden waarmaken. Kampioen spelen, in eigen huis, tegen de aartsrivaal… Beter wordt het niet! Laat ze het maar opnieuw doen tegen Anderlecht.”

Dat scenario kan effectief gebeuren op de zevende speeldag en Engels zou het alleen maar verdiend vinden. “Club stond altijd op kop met dominant voetbal. Dan ben je voor mij al de verdiende kampioen. De Play-Offs zijn er enkel om het nog wat spannend te maken”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.