Extra Time nodigt opvallende gast uit om na te praten over de Slag om Vlaanderen

Frank Raes (analist)

09 april 2018 11:11 - Club Brugge speelde afgelopen weekend geen slechte wedstrijd tegen AA Gent, maar de verschroeiende start van de thuisploeg zorgde al na 1 minuut voetballen voor de 1-0 eindstand. De Buffalo’s pakken zo 6 op 6 in de Play-Offs en blazen op die manier de titelstrijd opnieuw een beetje leven in, hetgeen vanzelfsprekend uitvoerig besproken zal worden in Extra Time

De voetbaltalkshow had graag Yves Vanderhaeghe aan tafel zien zitten om zijn visie te geven over de nipte overwinning tegen de leider uit de Jupiler Pro League, maar uiteindelijk zal Gent-manager Michel Louwagie te gast zijn in het programma van Frank Raes en Filip Joos. Daarnaast zullen ook analisten Jan Mulder en Marc Degryse maandagavond van de partij zijn.

Naast de Slag om Vlaanderen zal ook de 1-2 zege van Anderlecht op Charleroi en de discutabele strafschop op Łukasz Teodorczyk ruim aan bod komen. En dan is er nog het vertrek van Herman Van Holsbeeck en de komst van Luc Devroe bij Paars-Wit. Laatstgenoemde wil trouwens meteen voor een sensationele transfer zorgen door Bjorn Engels naar het Astridpark te halen. Extra Time wordt omstreeks 22u15 afgetrapt op Canvas.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.