Fans en analisten vonden hem veelbelovend, maar Club-speler is streng voor zichzelf: “Ik ben niet tevreden”

Club-fans juichen (Club Brugge - Sint-Truiden)

09 april 2018 12:45 - Club Brugge werkte zondagavond een verdienstelijke partij af tegen AA Gent, maar vergat om te scoren in de Ghelamco Arena. Twee lichtpunten waren echter de prestaties van Lior Refaelov en debutant Krépin Diatta. Al denkt onze 19-jarige Senegalees daar zelf toch enigszins anders over…

In de studio van PlaySports hadden ze niets dan lof voor de winteraanwinst van Blauw-Zwart. “Diatta durfde initiatief nemen en dat tegen een ervaren rot als Thomas Foket”, oordeelt Imke Courtois. “Hij zocht goed de ruimte en was een aangename verrassing.” Eric Van Meir was eveneens onder de indruk. “Hij was een betere versie om Limbombe te vervangen dan Touba.” En ook de fans van Club Brugge reageerden positief op de eerste 45 minuten van Diatta.

De speler zelf is desondanks niet helemaal tevreden. Nochtans is hij van nature een centrumspits en moest hij tijdens de Slag om Vlaanderen depanneren op de linkerflank. “Ik ben niet zo tevreden met mijn prestatie, want ik weet van mezelf dat ik beter kan”, analyseert Diatta zijn eigen prestatie bij ClubTV. “Het was mijn debuut, maar ik moet proberen om nog beter te worden. Ik creëerde wel enkele kansen, maar dat leidde niet tot een doelpunt. Maar ik weet dat dat nog zal komen, want ik voel me goed.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.