Filip Joos heeft uitstekend nieuws voor de supporters van Club Brugge

Filip Joos (analist)

01 april 2018 19:53 - Play-Off 1 is nog maar twee matchen ver en toch pakken heel wat waarnemers al uit met straffe conclusies. Zo is Filip Joos – die de wedstrijd tussen Anderlecht en Gent becommentarieerde voor PlaySports – van mening dat Club Brugge de kampioenen champagne al koud mag zetten.

Anderlecht ging zondagavond in eigen huis met 0-2 onderuit tegen AA Gent en laat daardoor de kans liggen om Blauw-Zwart onder druk te zetten. Bovendien hadden de Buffalo’s de overwinning allesbehalve gestolen in het Astridpark. Club kan daardoor maandag tegen KRC Genk maar liefst 9 punten uitlopen op zijn eerste achtervolgers in het klassement.

“Eén ding is na speeldag 1 al zeker: Club Brugge hoeft Anderlecht niet te vrezen”, oordeelt Filip Joos. “Anderlecht moet hopen dat er een aantal van hun geblesseerden snel terugkeren. Ook al kan het in de Play-Offs in allerlei richtingen snel gaan, Club kan met een gerust hart aan de wedstrijd tegen KRC Genk beginnen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.