Gewezen verdediger van Club Brugge kwam meevieren tegen KRC Genk

Limburg is Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

04 april 2018 19:01 - Dezer dagen is het meer dan ooit een plezier om naar het Jan Breydelstadion af te zakken voor een thuiswedstrijd van Club Brugge en het hoeft niet te verbazen dat de Brugse fans dat ook maandag tegen Genk weer deden. Voor de gelegenheid maakte ook een ex-speler nog eens zijn opwachting.

Maandag werd Davy De fauw immers op Jan Breydel gespot. De 36-jarige ex-verdediger van Club, die tegenwoordig opnieuw voor Zulte Waregem uitkomt, kwam zijn gewezen ploegmaats aanmoedigen. Daarnaast maakte hij ook ruim tijd vrij om een praatje te slaan of op de foto te gaan met heel wat supporters van Blauw-Zwart.

Davy De fauw aanwezig op Jan Breydel voor match tegen Genk

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.