HAHA! Anderlecht-aanhang gaat de mist in met spandoek over Club Brugge

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

14 april 2018 13:03 - Club Brugge organiseerde voor de Play-Offs van start gingen een open training in aanloop naar de match tegen KRC Genk en dat idee werkt blijkbaar aanstekelijk. Anderlecht pakte zaterdag immers uit met hetzelfde initiatief, hetgeen voor een boost moet zorgen voor de ‘hate game’ tegen Blauw-Zwart. 

De laatste confrontatie tussen Club en Anderlecht resulteerde in een 5-0 overwinning voor Ivan Leko & co en dus willen de fans van Anderlecht zondag revanche nemen. Met een spandoek herinneren ze hun spelers eraan dat het al 20 jaar geleden is dat Blauw-Zwart in competitieverband nog eens kon winnen in het Astridpark.

Lachwekkend daarbij is de taalblunder die gemaakt wordt: “20 jaar thuis onverslaan fcb moet eraan”, prijkt er op de banner. Het deed ons meteen terugdenken aan een toepasselijk spandoek van de supporters van Bergen in 2011: “Je bent de schaam van België”. Onderstaand eveneens de grappige discussie onder de Paars-Witte aanhang.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.