Harde kern van PSG wil Meunier zien vertrekken, ex-Bruggeling reageert met emotionele boodschap

Thomas Meunier (Club Brugge)

28 april 2018 15:33 - Thomas Meunier is in het oog van de storm beland bij Paris Saint-Germain. De rechterflank is zoals geweten een fervent Twitteraar, maar zijn like aan het adres van een tifo van aartsrivaal Olympique Marseille had hij beter achterwege gelaten. De harde kern van PSG is namelijk niet te spreken over die actie en heel wat supporters willen zelfs dat de Rode Duivel na het seizoen vertrekt.

Als pakweg Marvelous Nakamba straks een Twitter-foto van Anderlecht liket, zouden sommigen onder ons het daar ongetwijfeld moeilijk mee hebben. In Parijs gaan ze echter nog een serieuze stap verder en kreeg Meunier een lawine aan verwijten toegestuurd. Intussen heeft onze ex-speler op de volgende wijze gereageerd op de hele heisa.

“Het gebrek aan respect in de reacties tegenover mij, bewijzen duidelijk hoe er een grens is bij de samenhorigheid van de fans van een club waar er de voorbije jaren in sneltempo veel veranderd is. Ik ben een buitenlander, een voetbalfan en een speler van PSG: weet dat ik me voor 1.000 procent geef voor jullie. Dat ik houd van wat er elders in Frankrijk gebeurt, betekent in geen enkel geval dat mijn respect en zin om me te geven voor deze clubkleuren in vraag gesteld moet worden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.