Heeft Horvath nog een toekomst bij Club Brugge? “Moeilijk in te schatten, maar ik vrees ervoor”

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

22 april 2018 08:21 - Dit seizoen moest het jaar worden van Ethan Horvath, maar dat draaide even anders uit. De Amerikaan begon het seizoen als de nummer één in doel, maar werd in oktober alweer opzij geschoven. Daarna zakte hij zelfs weg tot het vierde plekje in de doelmannen pikorde.

Door de blessures van Kenneth Vermeer en Guillaume Hubert is Horvath dezer dagen weer tweede keeper. Jammer, zo oordeelt Philippe Vande Walle. “Ik vind dat hij talent heeft. Horvath heeft de perfecte morfologie om een topper te worden. Hij heeft een paar foutjes gemaakt, maar dat waren vooral jeugdzondes”, stelt onze ex-doelman in de Krant van West-Vlaanderen.

Vande Walle vreest dan ook dat het verhaal van Horvath bij Club ten einde is. “Het is moeilijk in te schatten of hij nog een Blauw-Zwarte toekomst heeft, maar ik vrees ervoor. Hij heeft nochtans alles om het te kunnen maken bij Club. Zeker ook gezien zijn jonge leeftijd zou ik hem nog houden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.