Hein kan het niet laten: ook dag voor Standard – Anderlecht deelt hij steekje uit aan Club Brugge

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

17 april 2018 14:15 - Hein Vanhaezebrouck heeft dinsdagnamiddag vooruitgeblikt op de Belgische Clasico tussen Standard en Anderlecht. Zoals wel vaker had de trainer van Paars-Wit het ook over Club Brugge tijdens zijn perspraatje.

Ivan Leko en zijn manschappen gingen zondagavond met 1-0 onderuit in het Astridpark en zo bedraagt de voorsprong op RSCA nog slechts 3 punten. “In de topper tegen Club Brugge had ik voor het eerst een wow-gevoel. We hadden een compacte organisatie en gaven niet veel weg. Ik moest de spelers zelfs tegenhouden of ze zouden allemaal op de helft van de tegenstander spelen. Dat is heel aangenaam om te zien als coach. Als we de komende twee uitwedstrijden goede resultaten neerzetten, breekt er misschien een nieuw momentum aan. En Club Brugge is al een beetje nerveus hoor, geloof me”, grijnst Vanhaezebrouck.

Desondanks schuift Hein de favorietenrol maar wat graag door naar Blauw-Zwart. “Club Brugge moet zich nog geen zorgen maken. Vier punten (in theorie drie, nvdr) voor op ons, zes op Gent, beide teams moeten nog naar Jan Breydel waar ze heel sterk zijn. Maar als ze ook thuis punten beginnen te verliezen, zullen ze nog nerveuzer worden. Wij underdog? Ik ben dat al mijn heel leven lang, als trainer van Kortrijk, als trainer van Gent in Tottenham. Maar ik geloof er wel in”, citeert Het Nieuwsblad een hoopvolle Vanhaezebrouck.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.