‘Ivan Leko mist ook tegen KRC Genk belangrijke pion’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

24 april 2018 11:03 - Club Brugge zit momenteel met vier spelers in de lappenmand. Voor Kenneth Vermeer, Guillaume Hubert en Saulo Decarli is het seizoen voorbij, terwijl Matej Mitrovic tegen Standard licht geblesseerd ontbrak. 

Volgens Het Nieuwsblad is de hamstringblessure van Mitrovic echter ernstiger dan gedacht, waardoor de 24-jarige Kroaat ook niet fit zou geraken voor de belangrijke uitmatch van vrijdag tegen KRC Genk. Net als tegen Standard is Benoît Poulain zijn logische vervanger.

Mitrovic – die wél speelklaar zou zijn als Anderlecht op bezoek komt in Jan Breydel – wordt gehuurd van Besiktas en kon de Brugse aanhang alvast overtuigen van zijn kunnen. Club beschikt over een aankoopoptie, maar die bedraagt wel 4,5 miljoen euro.

Blauw-Zwart heeft het traditioneel gezien erg moeilijk op het veld van KRC Genk. De laatste keer dat Club kon winnen in de Luminus Arena dateert van 9 februari 2014. Toen werd het 1-3 na doelpunten van Odjidja, Engels en Castillo. De ref voor vrijdag is overigens Alexandre Boucaut, tot grote ergernis van de Club-fans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.