Jan Breydel heeft een nieuwe chouchou: “Een pure diamant”

Jonge Club-fans hartje (Club Brugge - KRC Genk)

20 april 2018 00:15 - Tot dusver was er één constante na vier speeldagen in Play-Off 1: élke match was spannend en werd beslist op basis van details. Maar donderdagavond hadden Ivan Leko en zijn manschappen niet bepaald zin in een nagelbijtende wedstrijd. Charleroi werd het kind van de rekening en moest met een 6-0 pandoering huiswaarts keren… 

Aan uitblinkers geen gebrek tijdens de demonstratie tegen de Carolo’s. Zo pakte Wesley Moraes uit met twee doelpunten, was Abdoulay Diaby een gesel voor de defensie van de Zebra’s, drukte Ruud Vormer zijn vormdip eigenhandig de kop in en regisseerde Hans Vanaken als in zijn beste dagen. Maar de meeste bewondering had Jan Breydel voor het debuut van Krépin Diatta.

De 19-jarige Senegalees is van nature uit een centrumaanvaller, maar moest deze keer de plaats van Dion Cools innemen en dus op de rechterflank opdraven. Diatta vervulde zijn taak met verve en kreeg na zijn eerste 90 minuten bij Blauw-Zwart al meteen de megafoon in zijn handen geduwd om de Brugse overwinningsgezangen te dirigeren. Il faut le faire!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.