Leko kan onverwacht niet op aanvaller rekenen tegen KRC Genk

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

01 april 2018 14:45 - Zondagochtend trainde Club Brugge een laatste keer in aanloop naar zijn eerste Play-Off match tegen KRC Genk. Vervolgens maakte Ivan Leko onderstaande 21-koppige selectie bekend voor de wedstrijd tegen de ploeg van Philippe Clement.

De meest opvallende afwezige daarbij is Jelle Vossen. Op de persconferentie van vrijdag had Leko immers nog aangegeven dat op Benoît Poulain en Saulo Decarli na iedereen fit was. Onze 29-jarige aanvaller werkte tijdens de interlandbreak hard aan zijn return, maar zal dus niet in actie komen tegen zijn ex-ploeg. Zaterdag op de open training leek er nochtans geen vuiltje aan de lucht voor Vossen. Winteraanwinst Krépin Diatta neemt zijn plek in de selectie in.

Achterin is de spoeling bijzonder dun, want enkel Brandon Mechele, Stefano Denswil en Matej Mitrovic zijn fit. Alexander Scholz is dan weer geschorst. Ahmed Touba, Jordi Vanlerberghe en Thibault Vlietinck kunnen – net als ouderdomsdeken Timmy Simons – indien nodig depanneren in defensief opzicht. Ivan Tomečak is er daarentegen niet bij. Wat de doelmannen betreft wordt Guillaume Hubert gepasseerd door Ethan Horvath.

Selectie Club Brugge voor thuismatch tegen KRC Genk

Doelmannen: Gabulov, Vermeer en Horvath
Verdedigers: Cools, Denswil, Mechele, Mitrovic en Touba
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Diaby, Limbombe, Dennis, Vlietinck en Diatta

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.