‘Leko moet puzzelen tegen Standard: eerste basisplaats in 3 maanden voor Bruggeling’

Edward Still en Ivan Leko

21 april 2018 11:11 - Veel tijd om na te genieten van de 6-0 overwinning tegen Charleroi is er voor Club Brugge niet, want zondag volgt de topper tegen Standard. De Rouches presteerden met 9 op 12 tot dusver het best in Play-Off 1 en zijn dan ook een te duchten tegenstander. Bovendien zit Ivan Leko met enkele spelers die in de lappenmand verzeild geraakt zijn.

Uit de selectie blijkt dat onze trainer zondagavond geen beroep kan doen op Matej Mitrović. De 24-jarige Kroaat moest tegen Charleroi aan de rust noodgedwongen vervangen worden door een hamstringblessure. Aangezien de centrale verdediger vrijdag niet kon meetrainen, komt hij volgens onze officiële website niet in aanmerking voor de wedstrijd tegen de ploeg van Ricardo Sá Pinto.

Benoît Poulain is zijn logische vervanger. Voor de 30-jarige Fransman zou het zijn eerste basisplaats in 3 maanden zijn. Hij kampte immers met een complex adductoren letsel. Tot slot zijn er ook de nodige twijfels over Anthony Limbombe. Onze linkerflank kreeg vrijdag nog verzorging en is twijfelachtig voor de match tegen Standard. Toch wordt onze kersverse Rode Duivel in de basis verwacht. In het ander geval neemt Krépin Diatta zijn plaats in en mag Dion Cools opnieuw vanop rechts opdraven.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.