Leko ondanks puntenverlies lovend: “Propaganda voor het voetbal”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

22 april 2018 21:41 - Club Brugge en Standard legden vandaag in het Jan Breydelstadion een spektakelstuk op de mat dat uiteindelijk in een 4-4-gelijkspel eindigde. Dat was vooral voor Club een tegenvaller, want Standard scoorde in de 94ste minuut nog tegen.

Desondanks was Ivan Leko tevreden over de wedstrijd van zijn ploeg. “Het werd 4-4 tussen twee teams met een totaal andere manier van voetballen. Ik heb eerst en vooral het gevoel dat ik een heel goed Club gezien heb. We waren ongeveer zeventig procent van de match de betere ploeg, scoorden vier keer en kregen nog zes à zeven grote kansen. Jammer genoeg hebben we ook de controle een beetje verloren en zijn we uiteindelijk teleurgesteld over het resultaat”, stelt hij op de officiële website van Club.

“We speelden tegen een ploeg die kwaliteit heeft, een goede organisatie en snelheid in de omschakeling. Twee of drie momenten van mindere concentratie deden ons de das om. Vooral het laatste doelpunt in de laatste seconden was pijnlijk. Maar dat is voetbal. Al die emoties… Net daarom is voetbal zo interessant. We moeten nu vooral verder doen op dit elan. De supporters zagen opnieuw het Club Brugge van de voorbije tien maanden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.