Leko onder de indruk van Anderlecht-speler: “Hij is te goed voor de Belgische competitie”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

14 april 2018 04:05 - Ivan Leko kan zich zondag een beetje onsterfelijk maken door Club Brugge naar de drie punten te leiden op het veld van Anderlecht. Het is immers al 20 jaar geleden dat Club won in het Astridpark, toen Eric Gerets nog coach van Blauw-Zwart was.

“De eerste trainer in twintig jaar worden die wint op Anderlecht zou mooi zijn. Voor mijn ego. Voor twee of vijf minuutjes. Meer niet. Kwestie is dat we daar moeten winnen om andere redenen”, blijft onze trainer echter kalm in Het Nieuwsblad.

Want Leko weet dat er wel degelijk nog veel kwaliteit rondloopt bij Anderlecht. Vooral voor Lazar Markovic is hij op zijn hoede. “Wij hebben onze analyse gemaakt. Dit is mijn antwoord: een speler waar Liverpool vier jaar geleden 25 miljoen euro voor heeft neergeteld, dat betekent dat die nu vijftig of zestig miljoen waard zou moeten zijn. Niemand is toch zo dom om zoveel te betalen als die niets zou kunnen? Markovic is een speler die te goed is voor de Belgische competitie. Maar we gaan niet panikeren als hij de bal krijgt. Markovic is Anderlecht niet. Anderlecht is Teodor­czyk, Obradovic, Morioka, Den­doncker, Sels, Gerkens…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.