Mannaert bevestigt transfertarget van Club Brugge: “Alles hangt af van Liverpool”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

25 april 2018 14:33 - De spelerskern van Club Brugge bevat momenteel 5 centrumaanvallers, maar de kans is groot dat er enkele van de huidige spitsen na het seizoen andere oorden zullen opzoeken. En dus speurt Vincent Mannaert al volop naar aanvallend talent met het oog op voetbalseizoen 2018-2019.

De voorbije weken werd Taiwo Awoniyi meermaals in verband gebracht met de leider in de Jupiler Pro League. De huurling van Moeskroen is dit seizoen één van de revelaties in onze competitie en liet 7 goals en 5 assists optekenen in 27 matchen. In Sport/Foot Magazine geeft onze algemeen manager toe dat Club Brugge de 20-jarige Nigeriaan van de Henegouwers op de voet volgt.

“Awoniyi heeft een interessant profiel. Hij is nog jong en heeft zeker potentieel. Zijn kwaliteiten komen overeen met Wesley, al is die wel nog iets efficiënter en krachtiger. Alles hangt uiteraard af van Liverpool”, aldus Mannaert.

Onze CEO zou Awoniyi graag definitief naar Jan Breydel halen, maar de jonge aanvaller ligt nog twee jaar onder contract bij Liverpool. The Reds zijn alvast bereid om hun speler opnieuw uit te lenen, bij voorkeur aan een ploeg die komend seizoen in de Champions League aantreedt. Als onze vijftiende landstitel een feit is, heeft Club dus een serieuze streep voor op Anderlecht. Luc Devroe zou de speler namelijk eveneens graag binnenhalen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.