Marc Coucke verrast vriend en vijand met opmerking over Anderlecht – Club Brugge

Marc Coucke (KV Oostende)

15 april 2018 01:30 - Marc Coucke zal zondagavond voor het eerst als voorzitter van Anderlecht een klassieker tegen Club Brugge meemaken. Terwijl de supporters van Paars-Wit niet twijfelen aan een overwinning van de thuisploeg, kruipt hun flamboyante eigenaar net in de rol van de underdog. 

Blauw-Zwart kon sinds 9 september 1998 niet meer winnen in het Astridpark en dus zou je verwachten dat Anderlecht zichzelf naar voren schuift als dé absolute favoriet voor de topper tegen Club Brugge. Coucke gooit het in gesprek met VTM Nieuws echter over een andere boeg. “We gaan beginnen bij 0-0, maar voor de rest weet ik het echt niet. Het gaat zeer spannend zijn. Brugge was dit jaar sterker. Maar als Roma kan winnen van Barcelona, kunnen wij ook winnen van Club Brugge. Maar het kan ook omgekeerd zijn.”

Woorden die bij de Anderlecht-aanhang toch enigszins in het verkeerde keelgat schieten. Zij voelen zich immers zegezeker en houden niet van een vergelijking waarbij hun ploeg als de mindere van de twee wordt afgeschilderd. Het kampioenschap is volgens Coucke sowieso een onbegonnen zaak, zelfs bij een driepunter zondagavond. “Dat zou mij zéér erg verwonderen. Maar ze mogen mij altijd verrassen”, klinkt het klaar en duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.