OFFICIEEL: KV Oostende gaat met aanvaller van Club Brugge aan de haal

Klaar voor de aftrap (KV Oostende - Club Brugge)

16 april 2018 01:00 - Vorige maand raakte bekend dat de U19 en de U17 van de eersteklassers wordt omgevormd tot de U18. Een beslissing waar Club Brugge achter stond, maar eentje die er wel voor zorgt dat heel wat jonge spelers andere oorden moeten opzoeken. Blauw-Zwart investeerde de voorbije jaren immers wel fors in zijn jeugd, maar niet iedereen kan uiteraard doorbreken op Jan Breydel.

Voor de 17-jarige Jorben Vanhulle brengt de hervorming van de jeugdreeksen een transfer met zich mee. De jonge aanvaller kwam dit seizoen uit voor de U17 van Club Brugge, maar zal straks uitkomen voor KV Oostende.

De transfer werd officieel bevestigd via Instagram door managementbureau Cherry Sports. Véél succes Jorben! Eerder ruilde trouwens ook Ward Verwerft zijn shirt van Club Brugge al in voor dat van KSK Heist.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.