OFFICIEEL: polyvalente vleugelverdediger neemt afscheid van Club Brugge

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

25 april 2018 14:30 - In maart raakte bekend dat de U19 en de U17 van de eersteklassers wordt omgevormd tot de U18. Een beslissing waar Club Brugge achter stond, maar eentje die er wel voor zorgt dat heel wat jonge spelers andere oorden opzoeken. De doorstroming van de jeugd naar de eerste ploeg blijft namelijk immens moeilijk in België. 

Met Brandon Mechele en Bjorn Engels heeft Blauw-Zwart twee relatief recente succesverhalen van zelf opgeleide spelers, maar jammer genoeg lukt het niet elk jaar om zo’n talent op te vissen uit de eigen jeugdopleiding. Sven Cornette, nochtans de aanvoerder van de Brugse beloften, gelooft alvast niet dat hij zal doorbreken op Jan Breydel.

De 19-jarige vleugelverdediger – die ook op de rechtsbuiten uit de voeten kan – heeft namelijk zijn handtekening geplaatst onder een contract voor één seizoen bij Royal Knokke FC, de nummer 2 in de Eerste Amateurklasse. Dat transfernieuws werd bevestigd door het management van Cornette, Atticus Sports Management.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.