Onder deze voorwaarden kan Club Brugge nog kampioen spelen tegen aartsrivaal Anderlecht

Jonge Club-fans hartje (Club Brugge - KRC Genk)

28 april 2018 00:30 - Club Brugge geraakte vrijdagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij KRC Genk en zo verkleinen de kansen op een Brugse titelviering tegen Anderlecht aanzienlijk. Al hoeft het droomscenario voorlopig nog niet helemaal opgeborgen te worden. 

Bij Het Laatste Nieuws gingen ze na onder welke voorwaarden Ivan Leko & co de champagne alsnog mogen bovenhalen uitgerekend tegen de aartsrivaal uit Brussel. Club pakt de titel tegen Paars-Wit als…

(1) Anderlecht zondag thuis niét wint van Charleroi
(2) én AA Gent zondag wint van Standard
(3) én AA Gent volgende vrijdag thuis verliest van Charleroi
(4) én Club volgende zondag zelf thuis wint van Anderlecht

Kortom: de kans is bijzonder klein dat er net zoals twee jaar geleden een kampioenenfeest volgt tegen Anderlecht. Sterker nog, de kans is groot dat Ivan Leko’s Bruges Army pas definitief kan zegevieren op Mambourg (10 mei) of op Sclessin (13 mei)…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.