Opstelling Club Brugge: ‘Leko heeft knoop over vervanger Vermeer definitief doorgehakt’

Ivan Leko en Rudi Cossey

15 april 2018 01:00 - Mits een driepunter kan Club Brugge zondagavond een reuzenstap richting zijn vijftiende landstitel zetten. De opdracht daarvoor oogt evenwel allesbehalve eenvoudig. Ivan Leko en zijn manschappen moeten immers voor het eerst in 20 jaar op bezoek bij Anderlecht gaan winnen.

Blauw-Zwart kreeg deze week slecht nieuws over Kenneth Vermeer, Guillaume Hubert en Saulo Decarli. Het seizoen van het drietal zit er immers definitief op. Gelukkig viel er met de terugkeer van Anthony Limbombe én Benoît Poulain ook goed nieuws te rapen in de Brugse ziekenboeg. Door het uitvallen van Vermeer moest Leko deze week op zoek naar een nieuwe nummer 1. Behoudens een last minute wijziging zal onze trainer voor Gabulov kiezen in het Astridpark. De Kroaat is namelijk niet de grootste ‘believer’ van Ethan Horvath en mikt op de ervaring van onze Russische goalie.

Poulain mist nog wedstrijdritme en dus zal Leko in defensief opzicht opnieuw het vertrouwen geven aan het trio Mitrovic – Mechele – Denswil. In het middenveld neemt Limbombe opnieuw zijn plaats in op de linkerflank en krijgen we voor het overige de verwachte namen. Voorin zal Lior Refaelov beloond worden voor zijn sterke prestatie in de Ghelamco Arena met een nieuwe basisplaats, maar is het nog niet duidelijk wie samen met hem zal opdraven. Volgens Het Laatste Nieuws wordt dat Wesley Moraes, volgens Het Nieuwsblad Abdoulay Diaby.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge

Gabulov – Mitrovic, Mechele, Denswil – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Refaelov en Wesley of Diaby

Vermoedelijke opstelling Anderlecht

Sels – Sá, Dendoncker, Obradovic – Saelemaekers, Kums, Trebel, Saief – Gerkens, Morioka – Teodorczyk

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.