Opstelling Club Brugge: ‘Leko slachtoffert 1 speler na doelpuntenkermis tegen Standard’

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

27 april 2018 00:15 - Als Club Brugge zijn vijftiende landstitel uitgerekend tegen aartsrivaal Anderlecht wil pakken, kan er vrijdagavond maar beter gewonnen worden van KRC Genk. Een gemakkelijke opdracht belooft dat echter niet te worden. Blauw-Zwart kon namelijk al vier jaar geen driepunter meer laten optekenen in de Luminus Arena en de ploeg van Philippe Clement verkeert bovendien in een goeie vorm. 

Ivan Leko kan tegen de Limburgers niet rekenen op langdurig geblesseerden Kenneth Vermeer, Guillaume Hubert en Saulo Decarli. Matej Mitrović is daarentegen hersteld van zijn hamstringblessure, maar wordt niet in de basis verwacht. Onze coach is immers een grote fan van Benoît Poulain, die met zijn ervaring en présence voor rust moet zorgen in de verdediging. De 30-jarige Fransman zal samen met Stefano Denswil en Brandon Mechele de gebruikelijke driemansdefensie vormen.

In het middenveld bestaat er volgens Het Nieuwsblad geen twijfel over dat Dion Cools opnieuw op de bank zal moeten plaatsnemen. Onze 21-jarige rechterflank had bij de twee doelpunten van Standard-winger Junior Edmilson boter op het hoofd en kampt al de hele Play-Offs met een mindere vorm. Krépin Diatta krijgt daardoor zijn tweede basisplaats. De jonge Senegalees bewees de voorbije weken immers al wat hij in zijn mars heeft. Tot slot moeten Abdoulay Diaby en Wesley Moraes opnieuw voor de doelpunten zorgen.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge

Gabulov – Denswil, Mechele, Poulain – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Diatta – Wesley en Diaby

Vermoedelijke opstelling KRC Genk

Vukovic – Mata, Aidoo, Wouters, Colley – Seck, Malinovskyi, Trossard, Pozuelo, Nastic – Samatta

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.