OW?! Mysterieuze website over Club Brugge ziet het levenslicht

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

26 april 2018 12:47 - Dat er momenteel heel wat enthousiasme rond Club Brugge heerst, hoeft niet te verbazen gezien de sterke prestaties en het goede voetbal van dit seizoen. Dat enthousiasme manifesteert zich nu ook in een mysterieuze website.

Veel krijgen we echter nog niet te zien op www.10052018.be. Enkel een datum – 10 mei 2018 – en de boodschap ‘When we go marching in’. Wie er achter deze website zit en wat het precies betekent, is nog niet duidelijk.

Wat we wél weten is dat op 10 mei Club de verplaatsing maakt naar Charleroi. Het zou dus kunnen dat de datum daar iets mee te maken heeft. Een speciale supportersactie tijdens een uitmatch misschien? Dat de begeleidende boodschap ook nog verwijst naar een bekende supporterssong, zou daarop kunnen wijzen.

Club Brugge 10.05.2018

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.