Refaelov was bijna weg: “Hij heeft er niet om gehuild”

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

14 april 2018 04:16 - Tijdens Play-Off I komt Lior Refaelov weer aan de oppervlakte na enkele bijzonder zware maanden. De Israëliër bleef tussen augustus en vorig weekend immers aan de bank gekluisterd. In januari was een transfer naar Standard zelfs bijzonder dichtbij.

In La Dernière Heure blikt zijn vrouw Gal terug op die periode. “Hij was niet echt ontgoocheld, maar hij wist dat hij een mooie kans gemist had. Als hij op dat moment gespeeld had, had hij nooit willen vertrekken. Brugge is zijn thuis. Maar hij speelde niet bij Club en Standard wilde van hem een titularis maken. Als je niet speelt, wil je vertrekken. De clubs hebben geen akkoord gevonden. Dat is het leven. Hij heeft er geen tranen om gelaten”, vertelt ze.

Nu lijkt Refaelov echter weer een belangrijke rol te gaan spelen. “Ik denk nochtans niet dat er een grote discussie geweest is. Ze hebben altijd samen overlegd. De directie had begrip dat Lior toe was aan verandering. Hij is niet meer of minder gaan doen na zijn gemiste transfer. De visie van de trainer en het bestuur over hem zijn daarna echter veranderd en sindsdien is alles in zijn plooi gevallen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.