(SFEERCOMPILATIE) – Fans van Club Brugge gaan helemaal los na klinkende zege tegen Charleroi

Afterparty Club Brugge - Charleroi (6-0) met DJ The Crunchers

20 april 2018 02:22 - Een heerlijk zomerweertje, zes doelpunten, een clean sheet en een helse sfeer. Tot zover de ingrediënten van een prachtige avond op Jan Breydel. Maar ook na affluiten ging het feestje lustig verder… 

Met een uitgediepte voorsprong van 6 punten op Anderlecht en 8 punten op AA Gent was de Brugse aanhang donderdagavond niet te stoppen. Na de ereronde van de spelers werd er namelijk nog stevig gevierd in de catacomben van het Jan Breydelstadion. DJ The Crunchers zorgde voor de pompende beats onder de Noordtribune. Onderstaand een overzicht van de 6 leukste sfeerfilmpjes die we toegezonden kregen.Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.