Sports Late Night strikt smaakmaker van Club Brugge

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

29 april 2018 14:33 - Club Brugge ging afgelopen vrijdag een punt pakken op bezoek bij KRC Genk, maar het laatste woord over de match in de Luminus Arena is nog niet gezegd. In Sports Late Night van zondagavond zijn ze namelijk van plan om de topper nog eens uitvoerig onder de loep te nemen. 

Het programma van VIER en PlaySports heeft twee interessante gasten weten te strikken om na te praten over de zesde speeldag van de Play-Offs. Niemand minder dan Hans Vanaken en Philippe Clement zullen namelijk aan tafel schuiven bij presentator Bart Raes en analisten Geert De Vlieger en Eric Van Meir. Vanavond omstreeks 22.40 uur gaat het programma van start.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.