Thomas Meunier krijgt onverwacht nieuws bij PSG

Thomas Meunier (Club Brugge)

11 april 2018 01:03 - Dat het in de voetbalwereld snel kan keren, weet Lior Refaelov sinds deze Play-Offs als geen ander. In twee weken tijd ruilde onze Israëliër immers de bank in voor een rol als uitblinker. En zo is de kans plots reëel dat Rafa ook volgend(e) seizoen(en) nog voor Club Brugge uitkomt. Ook ex-ploegmaat Thomas Meunier – die dinsdag nog zijn vertrekwens uitsprak – zou dan tóch langer bij Paris Saint-Germain kunnen blijven.

Door de stevige concurrentie van Dani Alves werkte Meunier dit seizoen slechts 15 wedstrijden af in de Franse hoofdstad, terwijl dat vorig jaar nog 35 stuks waren. De gewezen rechterflank van Club Brugge geeft dan ook eerlijk toe dat er een beetje frustratie is. “Ik vraag niet veel, enkel om te voetballen. Als dat bij een subtopper is, goed dan. Maar mijn doel is om in Parijs te blijven, ik vind het hier heel leuk. Wat zijn subtoppers? Everton, Valencia of Dortmund. Batshuayi is ook naar een subtopper verhuisd, daar heb je plezier om voetbal te spelen en dat is wat ik nu mis”, vertelt Meunier in gesprek met de RTBF.

Nauwelijks één dag later maken Franse en Duitse media zich sterk dat Thomas Tuchel komend seizoen aan de zijlijn zal staan bij PSG. Volgens het toonaangevende L’Équipe bestaat er namelijk geen twijfel over dat huidig trainer Unai Emery zal moeten opkrassen na de teleurstellende prestaties in de Champions League. Voor Meunier – die bovendien niet de beste verstandhouding heeft met Emery – zou de komst van Tuchel een goeie zaak zijn. De Duitse trainer wilde de Rode Duivel twee jaar geleden immers al naar Dortmund halen. Tuchel gelooft volop in de kwaliteiten van Meunier en zou hem zeker en vast aan boord willen houden bij de Parijzenaars.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.