“Toen Club Brugge in de 92ste minuut scoorde, riep ik: Shit!”

Lior Refaelov viert (Club Brugge - Kortrijk)

05 april 2018 11:30 - Lior Refaelov zorgde afgelopen maandag voor een fantastische climax door in de 92ste minuut een strafschop tegen de touwen te schieten tegen KRC Genk. Jan Breydel ontplofte, maar bij titelconcurrenten Anderlecht en Gent vloekten ze erop los. Zo ook Kenny Saief, uitgerekend de man die vóór de Play-Offs voorspelde dat Club  niet veel punten zou pakken tegen de grote ploegen.

“Ja, ik keek zondag naar Club – Genk”, bekent Saief in gesprek met Het Nieuwsblad. “En toen Brugge in de 92ste minuut scoorde, riep ik: Shit! Het was penalty, maar Vormer wachtte op de fout. Slim gespeeld. Al vond ik het vreemd dat de videoref bij ons tegen Gent niets deed toen één van mijn voorzetten werd gestopt met de hand. De trekfout op Spajic werd niet eens getoond op tv. Maar ja, het verleden kunnen we niet veranderen. We moeten ons nu volop focussen op Charleroi.”

Nu Ivan Leko & co negen punten voorsprong tellen op Gent en Anderlecht, zijn er maar weinig waarnemers die een andere ploeg dan Club met de titel aan de haal zien gaan. “Of wij er nog in geloven? We moeten daar niet te veel over praten. Laat ons zeggen dat het moeilijk wordt, maar ik weet niet of het al over is. In deze Play-Off 1 kan iedereen winnen van iedereen. Een voorsprong van negen punten kan snel zakken naar drie punten of zelfs naar nul punten. In voetbal weet je nooit, maar wij moeten in de eerste plaats zelf punten pakken en niet kijken naar Club.”

Als Club zondag iets kan rapen in de Ghelamco Arena, zet Blauw-Zwart een nieuwe stap richting vijftiende landstitel. “Ik zal mijn ex-ploegmaats bij Gent wel berichtjes sturen: Come on, boys”, verzekert Saief. “Ze hebben veel kwaliteiten en tegen ons werkte Gent zijn kansen beter af. Hoe meer ploegen punten pakken tegen Club, hoe beter, op voorwaarde dat wijzelf winnen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.