Uitgelekte plannen zorgen voor geïrriteerde Leko: “Maakt mij enorm boos”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

23 april 2018 01:00 - Ondanks een 4-4 gelijkspel tegen Standard heeft Club Brugge nog altijd een comfortabele voorsprong op zijn titelconcurrenten. Blauw-Zwart telt immers 7 punten meer dan Anderlecht en 9 meer dan AA Gent. Volgens de media is de vijftiende landstitel slechts een kwestie van tijd en ook de stad Brugge is al volop begonnen met het plannen van de feestelijkheden. Zo raakte afgelopen weekend bekend dat een eventueel kampioenenfeest op maandag 21 mei zal plaatsvinden op de Grote Markt. 

De uitgelekte plannen voor een titelfeest zetten kwaad bloed bij Ivan Leko en bij uitbreiding heel Club Brugge. Zij willen de festiviteiten immers pas organiseren als Blauw-Zwart daadwerkelijk kampioen is.

“Het frustreert mij enorm dat veel mensen al aan het rekenen waren wanneer we kampioen zouden spelen. Ik word daar echt boos van: iedereen die bezig is over de datum waarop we mogen vieren. Wat is dat? Dat helpt niet. Moeten wij kijken naar wat Anderlecht moet doen? En dan ook nog bezig zijn met het resultaat van AA Gent? We moeten niet rekenen. Dat is fout. We moeten gewoon onze wedstrijd spelen en er alles aan doen om die wedstrijd te winnen.”

“Er heerste tegen Standard al een kampioenensfeer, maar iedereen vergat dat we wel tegen een tegenstander speelden die 9 op 12 had gepakt. Ik merkte een gebrek aan focus in de box en dat is niet goed. Vanaf maandag zullen we focussen op de match tegen Genk van komende vrijdag, want dat is nu het enige wat telt”, besluit onze trainer klaar en duidelijk op de officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.