Van der Elst komt met pronostiek voor Anderlecht – Club: “Dat blijft een probleem”

Franky Van der Elst (analist)

15 april 2018 10:26 - Club Brugge heeft vanavond in het Constant Vanden Stockstadion maar één missie: winnen. Een moeilijke opdracht, want de laatste keer dat Club er de drie punten kon pakken, dateert al van 1998. Franky Van der Elst stond toen nog als speler op het veld.

De Fox heeft er echter geen goed oog in. “Wat Anderlecht-Club betreft, spreekt de geschiedenis niet in het voordeel van Club. En ik zie ze nu opnieuw niet winnen, zonder dat ik zeg dat ze zullen verliezen” voorspelt hij in Het Laatste Nieuws. “Ik begrijp nog steeds niet dat je daar in twintig jaar tijd niet één keer kan winnen. Dat is een heel straffe, negatieve reeks. Standard is er in al die tijd meermaals gaan winnen.”

“Eigenlijk zou Club nu iets moeten doen wat het in twintig jaar tijd nooit gekund heeft, maar dan zullen de spitsen wel moeten scoren. En dat blijkt steeds meer een probleem. En als ze niet scoren, heb je er ook niet veel aan. Het is niet zo dat de spitsen van Club zo balvast zijn of sterk zijn in de combinatie. Refaelov opnieuw aan de aftrap brengen is geen slecht idee, zeker al omdat Anderlecht met vier mensen op het middenveld speelt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.