Vanhaezebrouck ergert zich mateloos aan Belgische media en verwijst daarbij naar Club Brugge

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

15 april 2018 10:17 - Om 18u kan Club Brugge een gigantische stap richting de titel zetten met winst op het veld van Anderlecht. Ondanks dat de laatste zege daar al van 20 jaar geleden dateert, is Club deze keer toch de uitgesproken favoriet.

Logisch, want Club staat al het hele seizoen aan de leiding, terwijl het in Anderlecht al een heel seizoen rommelt. Ook onder Hein Vanhaezebrouck blijven de resultaten wisselvallig. Maar met die logica is de Anderlecht-trainer het niet eens.

“Ik heb blijkbaar wat ongeluk meegebracht: veel blessures, de overname middenin het seizoen en geen transfers in de winter… Maar onder Vanderhaeghe pakte Gent blijkbaar 50 punten en Club pakte er in die tijd 46. Maar ik pakte er met Anderlecht 43 en dat is toch niet zoveel minder?”, vraagt Vanhaezebrouck zich af in Het Nieuwsblad. “Terwijl Anderlecht altijd alle shit over zich heen krijgt wordt Club de hemel ingeprezen…”

Want hoewel Vanhaezebrouck ook lof heeft voor Club, plaatst hij ook enkele kanttekeningen bij het succes van dit seizoen. “Ik vind echter dat Brugge goed bezig is. Ondanks hun verlies op Gent. Ik heb ze daar nog nooit zo dominant zien spelen in de voorbije jaren zoals in hun tweede helft. Ze hebben al een fantastisch jaar afgewerkt maar ze zijn ook vaak ontsnapt, met Limbombe die hen op het einde vaak over de streep trok. Ik had hem liever nog een weekje langer out gezien.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.