Verhaeghe spreekt klare taal na geruchten rond overname Eredivisie-club

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

20 april 2018 13:23 - Club Brugge werd de voorbije maanden al meermaals gelinkt aan een buitenlandse clubs. Blauw-Zwart zoekt namelijk naar een ploeg over de grens om mee samen te werken. Na eerdere gesprekken met Lausanne Sport (Zwitserland), Slask Wroclaw (Polen) en Lyngby (Denemarken) duikt de naam van Bart Verhaeghe vandaag op in Nederland. 

Het gaat niet goed met Roda JC. De ex-club van Ruud Vormer staat momenteel op de 16de plaats in de Eredivisie en huidig eigenaar Frits Schrouff wil zijn aandelen graag verkopen. Verhaeghe is volgens het doorgaans betrouwbare Voetbal International geïnteresseerd om de ploeg in degradatienood over te nemen, maar onze voorzitter laat weten dat het louter om verkennende gesprekken gaat.

“We hebben gepraat zoals we met veel clubs praten, vooral in het buitenland. Dat is om van gedachten te wisselen over de kennis van de marktstructuren om een club te leiden. Kortom, clubleiders onder mekaar. Het enige wat eventueel kan gebeuren is dat jonge talenten van Club Brugge bij Roda zich verder kunnen ontwikkelen. Er is geen sprake van geldstromen van Club Brugge of van mij persoonlijk naar Roda. Ik bekommer me om mijn club, Club Brugge”, besluit Verhaeghe tegenover Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.