(VIDEO) – Brugse aanhang pakt uit met ludieke song over de VAR

Club-fans juichen (Club Brugge - Sint-Truiden)

26 april 2018 07:27 - De videoref heeft de voorbije weken voor heel wat controverse gezorgd. Er kwam vooral veel kritiek op het ogenschijnlijk willekeurig ingrijpen van de VAR, die in principe alleen mag tussenkomen bij een ‘clear error’ van de gewone ref maar die regel soms aan zijn laars lijkt te lappen.

Ook Club had de voorbije weken al een paar keer prijs. De afgekeurde goal van Abdoulay Diaby op Anderlecht zorgde uiteraard voor de meeste discussie, maar tegen Charleroi zag ook Ruud Vormer een doelpunt afgekeurd. De VAR kwam tussen omdat hij een duwtje van Nakamba had gezien.

Club won desondanks met ruime 6-0 cijfers en dus lieten de fans het niet aan hun hart komen. Ze pakten zelfs uit met een ludiek lied over de videoref, dat je in onderstaand filmpje kan horen vanaf 03:30.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.