(VIDEO) – De sfeer zit duidelijk goed bij Club Brugge: “Bloedzuigers, dat zijn jullie”

Vanaken en Vormer amuseren zich kostelijk tijdens analyse van Club - Charleroi

21 april 2018 10:30 - Club Brugge heeft donderdagavond uitgepakt met een fenomenale prestatie tegen Charleroi. Daardoor telt Blauw-Zwart nu een comfortabele voorsprong op zijn titelconcurrenten en wordt er al luidop gedroomd van de vijftiende landstitel. Voor sfeer en gezelligheid dan ook 10/10 in en rond Jan Breydel.

Toen Hans Vanaken en Ruud Vormer gevraagd werd om de 6-0 tegen de Carolo’s te analyseren, hadden ze niet verwacht dat ze zoveel pottenkijkers zouden hebben. Heel wat ploegmaats verstoorden immers het praatje van onze spelverdeler en kapitein, tot groot jolijt van het hele spelershome. Onderstaand de lachwekkende beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.