(VIDEO) – Een seizoen lang niet gezien, maar plots de uitblinker: “In de CL spelen met Club is een droom”

Champions League

29 april 2018 16:33 - In de voorbereiding bij Club Brugge was hij nog één van de absolute smaakmakers, maar desondanks werd Elton Acolatse vorige zomer uitgeleend aan Sint-Truiden. Door een resem blessures verdween hij even helemaal uit beeld, maar de laatste weken bewijst de 22-jarige Nederlander in Play-Off 2 opnieuw wat hij in zijn mars heeft. 

Acolatse vindt stilaan zijn beste vorm terug en pakte zaterdag tegen KV Oostende uit met een knap doelpunt. Over zijn toekomst heeft de explosieve flankaanvaller nog niet echt nagedacht. “Of er een nieuwe uitleenbeurt volgt? Ik wil alle opties openhouden”, citeert Voetbalkrant het gewezen jeugdproduct van Ajax.

“Ik wil komend seizoen heel graag spelen, maar ik weet natuurlijk ook dat de jongens op de flank het goed hebben gedaan bij Club.” Al kan dat natuurlijk ook de nodige uitgaande transfers met zich meebrengen op Jan Breydel. “Ik volg Club Brugge nog op de voet en hoop natuurlijk dat ze kampioen worden. In de Champions League spelen zou een droom zijn”, besluit Acolatse.

Acolatse scoort knappe goal tegen KVO

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.