(VIDEO) – Nieuwe song voor Club Brugge fans gaat viraal: “Relax, ’t komt goed wi”

Relax, 't komt goed wi, Club Brugge wordt kampioen wi!

21 april 2018 12:12 - De supporters van Club Brugge beleven momenteel spannende tijden. Door het puntenverlies van Anderlecht en AA Gent deed Blauw-Zwart tegen Charleroi immers een uitstekende zaak op weg naar zijn vijftiende landstitel. Voer genoeg voor de mannen van FCB Support om uit te pakken met een aanstekelijk lied.

Na Purple Hein heeft FCB Support een nieuwe song gelanceerd voor de Blauw-Zwarte aanhang. “Relax, ’t komt goed wi, Club speelt were kampioen wi”, klinkt het aan het adres van iedereen die nog twijfelt over onze titelkansen. Een deuntje dat duidelijk aanslaat, want op het moment van schrijven werd de video al ruim 200x gedeeld op sociale media. Onderstaand de amusante beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.