(VIDEO) – Parenting done right: FCB Support voor het eerst met de kroost richting Jan Breydel

Thijs Feryn gaat met Lex Feryn naar Jan Breydel

05 april 2018 13:10 - De eerste Play-Off match tussen Club Brugge en KRC Genk was er meteen eentje om vingers en duimen bij af te likken. “De goal van Refaelov!”, zorgde immers voor de beste climax die je je kan voorstellen in een voetbalwedstrijd. Thijs en Karel – bij de trouwe volgers bekend als leden van FCB Support – namen voor deze gelegenheid hun oudste kind mee naar het stadion.

Voor de jonge Club-fans was het niet evident om zich een hele wedstrijd lang te concentreren, maar de ontlading in minuut 92 maakte alles goed. Onderstaand de amusante beelden. Leuk detail: twee jaar geleden was het diezelfde Lex die als 2-jarige op BlauwZwartFans verscheen omdat hij de ploegopstelling van Blauw-Zwart al helemaal kon opzeggen.

The Return of Rafa

Lex als 2-jarige Club-fan

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.