(VIDEO) – PlaySports komt met ludiek filmpje over Timmy Simons

PlaySports lacht met Timmy Simons

01 april 2018 15:14 - Timmy Simons is nu écht aan zijn laatste maanden als profvoetballer bezig. In zijn laatste seizoen bij Club Brugge neemt onze verdedigende middenvelder zelfs vrede met een plekje op de bank of de tribune. Álles voor de ploeg. En wanneer Ivan Leko hem nodig heeft, staat Simons ook op zijn 41ste nog paraat!

“There’s only one Timmy Simons”, zingen de supporters van Club Brugge en dat hebben ze ook bij PlaySports begrepen. Simons kreeg namelijk de Lifetime Achievement Award van de sportzender. “Reden genoeg om even langs te gaan bij z’n jeugdvrienden!”, klinkt de aankondiging bij het ludieke filmpje.

PlaySports lacht met leeftijd Simons

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.