(VIDEO) – Tof! Poulain bewijst dat hij niet alleen kwaliteiten als profvoetballer heeft

Benoit Poulain (Club Brugge - Gent)

17 april 2018 20:03 - Benoît Poulain zat tegen Anderlecht voor het eerst sinds lang opnieuw in de selectie van Ivan Leko, maar onze 30-jarige Fransman mocht nog geen minuten maken in het Astridpark. Van zodra hij volledig fit is, zou daar wel eens verandering in kunnen komen. Onze coach spreekt immers over Poulain als zijn “beste verdediger”. In de tussentijd maakte de Bruggeling tijd om voor de klas te staan.

Poulain zag op 27 mei 1987 het levenslicht in Montpellier en is dus uitermate geschikt om de leerlingen van het 6de leerjaar in Sint-Andries Franse les te geven. Uiteraard focust hij daarbij vooral op voetbaltermen.

Karel van FCB Support zorgde samen met zijn leerlingen nog voor een mooi gedicht voor Poulain, terwijl Thijs naar goede gewoonte de beelden vastlegde en monteerde. Het resultaat: wederom een geweldige video! 🙂

Poulain geeft Franse les

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.