(VIDEO) – Vanhaezebrouck laat een boer op TV en dat zorgt uiteraard voor hilariteit: “Ik kan niet meer”

Vanhaezebrouck laat een boer op televisie

18 april 2018 22:30 - Anderlecht is er woensdagavond niet in geslaagd om punten te pakken op bezoek bij Standard. Na een aangename pot voetbal haalden de Rouches het met 2-1 op Sclessin. Club Brugge kan daardoor donderdagavond – mits een driepunter in eigen huis tegen Charleroi – een nieuwe stap zetten richting zijn vijftiende landstitel.

De Brugse fans konden dus opgelucht ademhalen na de overwinning van Ricardo Sá Pinto en zijn manschappen en het werd alleen maar amusanter na affluiten. Hein Vanhaezebrouck liet immers per ongeluk een boer tijdens zijn interview voor de camera’s van PlaySports.

“Pardon”, voegde de coach van Anderlecht er snel aan toe. Maar iets zegt ons dat deze plotse oprisping hem nog lang zal achtervolgen. Er kwam zelfs al een remix. De Blauw-Zwarte aanhang komt alvast niet meer bij van het lachen op Twitter… Onderstaand de video en de bijhorende reacties.

Vanhaezebrouck laat een boer op televisie (tip: 🔊 geluid aan)

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.