(VIDEO’S) – Anderlecht-fans maken Vormer met de grond gelijk: “De Schwalbegids”

Anderlecht-fans lachen met Ruud Vormer

06 april 2018 15:39 - Op Paasmaandag hoopte elke Anderlecht-fan dat Club Brugge onderuit zou gaan tegen KRC Genk. Paars-Wit had zichzelf 1 dag eerder immers in de voet geschoten door in eigen huis met 0-2 te verliezen van AA Gent. Op Jan Breydel zag het er lang naar uit dat de brilscore op het bord zou blijven staan, maar in het absolute slot werd Ruud Vormer in de zestien onderuit gehaald door Jere Uronen.

Scheidsrechter Lawrence Visser wees op aanraden van vierde ref Frederik Geldhof naar de stip en Lior Refaelov deed de rest. Volgens quasi alle waarnemers een terechte beslissing en ook Genk-coach Philippe Clement gaf toe dat er contact was.

De supporters van Anderlecht beoordeelden de fase echter anders. Zij vonden het een pure schwalbe van de kapitein van Blauw-Zwart. Op sociale media proberen ze Club Brugge dan ook in een slecht daglicht te plaatsen met onderstaande video’s.


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.