Vormer bijzonder hard voor zijn ploegmaats: “Kan echt niet”

Ruud Vormer interview (Club Brugge - KRC Genk)

22 april 2018 20:35 - Club Brugge had vandaag een uitstekende zaak kunnen doen op weg naar de titel, maar moest na een spektakelstuk tegen Standard uiteindelijk vrede nemen met een punt. De 4-4 was hoegenaamd niet naar de zin van Ruud Vormer.

De Nederlander was achteraf bij Play Sports bijzonder hard voor zijn ploegmaats. “Het was een mooie wedstrijd, maar als je thuis vier doelpunten maakt dan moet je altijd winnen. Altijd. Maar ja, het zij zo”, zuchtte hij.

“Wat vandaag het verschil maakte? Niet goed verdedigen. Met alle respect, je moet hier gewoon winnen. Dan heb je negen punten voor en zag het er veel beter uit dan nu. Je krijgt thuis vier doelpunten tegen. Dat mag nooit gebeuren. Ik baal heel erg van die 4-4.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.