Vormer reageert strijdvaardig op nederlaag in het Astridpark: “Geloof me maar”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

15 april 2018 20:06 - Club Brugge had vandaag een uitstekende zaak kunnen doen op weg naar zijn vijftiende landstitel, maar in plaats daarvan leed het een zure 1-0-nederlaag op bezoek bij Anderlecht. Ruud Vormer baalde na affluiten uiteraard als een stekker, maar hij bleef wél strijdvaardig.

Club sloot de reguliere competitie af met een voorsprong van twaalf punten, intussen is die kloof geslonken tot amper drie punten. “Leuk hé, die Play-Offs” reageert Vormer cynisch voor de camera’s van PlaySports. “Ik sta hier met een kutgevoel, want er zat meer in. We hadden het betere van het spel en vonden meer de ruimtes. Alleen achterin is het af en toe gatenkaas.”

De gelijkmaker wilde echter niet vallen. Of wel, maar dan was de VAR spelbreker. “Ongelooflijk, maar dat is voetbal. Die videobeelden zijn er niet voor niets. Ik denk dat het goed was, je kan er niets op zeggen. Maar we moeten positief blijven en doorgaan. Het zal nog een gekkenhuis worden op Jan Breydel, geloof me maar. Ik denk dat we gewoon goed gevoetbald hebben. Aan de bal was het oké. Alleen je scoort niet en dan zit het even niet mee”, besluit onze strijdvaardige kapitein.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.