Waarom Club-fans vrijdagavond maar beter afstemmen op PlaySports

Ruud Vormer spandoek

13 april 2018 01:00 - Neen, onze wedstrijd tegen Anderlecht is niet verplaatst naar vrijdagavond. Maar toch raden wij je ten zeerste aan om vanavond af te stemmen op PlaySports. Geert De Vlieger zal na de wedstrijd tussen Charleroi en KRC Genk immers een amusante inkijk geven in het bestaan van Ruud Vormer. Over het leven, over de sport en over het leven als sporter.

Onze kapitein kwam in september 2014 als een nobele onbekende naar Jan Breydel, maar groeide in geen tijd uit tot de absolute publiekslieveling bij Club Brugge. Twee maanden geleden zag Vormer zijn goeie prestaties beloond worden met de Gouden Schoen en dus is hij een ideale gast voor het programma Hoogvliegers.

Interviews met Vormer zijn altijd genieten geblazen, de 29-jarige Nederlander “lult” er immers niet om heen en zegt gewoon wat hij denkt. Te nemen of te laten. Onderstaande teasers verklappen alvast wat we zoal mogen verwachten: over Amsterdam, zijn periode bij Roda JC (mét nektapijt), zijn status bij Club Brugge, de minachting waarmee voetbalminnend Nederland naar de Jupiler Pro League kijkt, zijn reactie op criticasters en nog zoveel meer. Wie wil genieten van de heerlijke quotes van Vormer, moet om 22.40 uur afstemmen op PlaySports.

Vormer over de ajuinen onder zijn armen

Vormer ligt niet wakker van zijn ‘haters’

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.