Ziet Club deze zomer twee tot vijf sterkhouders vertrekken?

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

14 april 2018 04:21 - Club Brugge kende een moeilijke seizoensstart met een snelle Europese uitschakeling, maar was daarna oppermachtig in België en telt na twee speeldagen in de Play-Offs nog altijd zes punten voorsprong op zijn eerste achtervolgers. Maar die sterke prestaties hebben straks mogelijk ook gevolgen.

Manager Vincent Mannaert beseft immers dat Club straks weleens voor een bijzonder gecompliceerde transferzomer zou kunnen staan. “Het is altijd zeer moeilijk om een planning te maken van uitgaande transfers omdat het uiteindelijk altijd de markt is die beslist”, stelt hij in La Capitale.

Toch ziet het er sterk naar uit dat enkele sterkhouders straks vertrekken. “Diaby en Denswil hebben al aangegeven dat ze het straks in een hoger aangeschreven competitie willen proberen. We riskeren ook aanbiedingen te krijgen voor Vanaken, Limbombe en misschien ook Vormer, ondanks dat hij de dertig nadert.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.