1 heel verrassende afwezige in kern Club voor laatste match tegen Gent

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

19 mei 2018 14:11 - Ivan Leko heeft zijn kern vrijgegeven voor de wedstrijd van morgen op de laatste speeldag in Play-Off 1 tegen AA Gent. Zoals verwacht zijn Anthony Limbombe en toch ook Abdoulay Diaby niet van de partij. Indien zij zouden vertrekken, zal dat dus gebeuren zonder afscheidswedstrijd. 

Behalve dit tweetal ontbreekt ook Marvelous Nakamba verrassend in de selectie van Club, net als Saulo Decarli. Wat er precies aan de hand is met de Zimbabwaanse sterkhouder op het middenveld is niet precies geweten. Hij zou geblesseerd zijn. Erhan Masovic, Jordi Vanlerberghe en Amhed Touba behoren wel tot de groep.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.